Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte

NIEUWE 100% ELEKTRISCHE PEUGEOT e-208

MEER FUN, EFFICIENTER, EN TOT 400 KM BEREIK MET EEN NIEUWE ELEKTRISCHE MOTOR EXCELLENCE: Ultra-efficiënt, gemiddeld verbruik van 12 kWh/100 km EMOTION: 15% meer vermogen en 10,5% meer 100% elektrische actieradius ALLURE: Elektrisch kampioen in Frankrijk en Europa

e “PEUGEOT Club Belgium” zet de legende van het leeuwenmerk voort.

Vrijdag 23 september werd de “PEUGEOT Club Belgium Adventure Rally 2022” georganiseerd in de streek van Achouffe te Houffalize. Dit was een remake van een Internationale driedaagse Rally die in 2019 reeds werd georganiseerd.

De nieuwe PEUGEOT408, onverwacht in alle opzichten, een dynamische, innovatieve fastback

Met de nieuwe 408 toont PEUGEOT de creativiteit van haar teams door een nieuw fastback silhouet aan te bieden aan de top van het C-segment: de PEUGEOT 408 is de eerste in zijn soort, zowel in de geschiedenis van het Merk als op de huidige automarkt. Hij is onverwacht omdat hij anders is. Deze PEUGEOT van het nieuwe tijdperk heeft een katachtige houding en unieke verschijning, evenals een uitmuntendheid van de techniek gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, evenals emoties die worden geleverd door geavanceerde technologieën gewijd aan rijplezier en instinctief gebruik.