Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte

NIEUWE PEUGEOT e-PARTNER, Next Gen Small e-Van

Het merk PEUGEOT is een van de eerste merken die een volledig assortiment elektrische bedrijfswagens in Europa aanbiedt en bevestigt opnieuw zijn positie in dit segment. Als aanvulling op de nieuwe PEUGEOT e-EXPERT (International VAN of The Year 2021) en PEUGEOT e-BOXER, presenteert PEUGEOT met trots de nieuwe PEUGEOT e-PARTNER.

PEUGEOT presenteert de nieuwe PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT presenteert de nieuwe PEUGEOT 308 SW. Het model combineert een expressieve stijl met een sportief profiel en een geraffineerd vormgegeven achterzijde. De nieuwe 308 SW is efficiƫnt en ultramodern, zonder afbreuk te doen aan de essentie en de verwachtingen van klanten in het segment van de compacte stationwagen.

Peugeot 106 viert zijn 30ste verjaardag

PEUGEOT 106 viert in september 2021 zijn 30-jarig jubileum en wordt een youngtimer die in aanmerking komt als verzamelaarsauto. De PEUGEOT 106 was de eerste auto van de 6e generatie. Dit nieuwe voertuig was bedoeld om het aanbod van PEUGEOT in het B-segment van kleine stadsauto's uit te breiden, dat destijds goed was voor iets meer dan een derde van de Europese registraties en 40% van de registraties in Frankrijk.