Nieuwe SUV Peugeot 5008

Nieuwe SUV Peugeot 5008

Ontdek de nieuwe SUV Peugeut 5008 met 'bold design'

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen.

De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel biedt je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.

Nieuwe grote SUV Peugeot 5008 : rameless grille

Gewaagd design
De voorzijde van de nieuwe Peugeot 5008 SUV is geëvolueerd naar een stijl die net zo onderscheidend en uniek is als altijd. Het inspirerende design bepaalt de norm voor de volgende fase van moderniteit, maar oogt ook verfijnd en levendig..

De nieuwe frameless grille maakt een krachtig statement in het moderne ontwerp, waarbij toch de vloeiende lijnen worden behouden.

Om de sportiviteit te benadrukken, zijn vanaf het eerste uitrustingsniveau glanzend zwarte zijpanelen en een in kleur gespoten skidplate opgenomen in de nieuwe bumper.

De koplampen van de nieuwe Peugeot 5008 SUV zijn ook opnieuw ontworpen en hebben een kenmerkende lichtsignatuur. De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting die het zicht optimaliseert bij snelheden tot 90 km/u.

Ook aan de achterzijde vallen de nieuwe, verbeterde lichtunits met Full LED-technologie (inclusief het achteruitrijlicht) op. De voor Peugeot kenmerkende ‘3D-klauwafdruk’ zorgt voor een krachtige en herkenbare lichtsignatuur. De achterlichten zijn afgewerkt met een helder rookglas waardoor het zwarte element in de kofferklep optisch doorloopt over de gehele breedte van de auto, met als effect dat de auto visueel breder oogt.

Nieuwe grote SUV Peugeot 5008 : gemoderniseerde Peugeot i-Cockpit met compact stuurwiel

Creatieve en onderscheidende upgrade
De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat voor een nieuwe stap op het gebied van design en uitrusting, waarbij de klant geniet van nog meer value for money. Om extra duidelijkheid en overzicht te bieden aan kopers, past Peugeot dezelfde nieuwe commerciële gammastructuur toe die het merk onlangs ook voor de Peugeot 308 heeft geïntroduceerd.

Deze nieuwe opzet van het leveringsprogramma bestaat uit drie niveaus met voor elk niveau een extra uitrustingsniveau, een zogeheten ‘pack-versie’, om te voldoen aan de eisen van klanten die op zoek zijn naar meer comfort, uitstraling of assistentie.

Rijplezier maakt deel uit van het DNA van de nieuwe Peugeot 5008 SUV. Dankzij de uitstekende wegligging en hoge mate van rijcomfort zorgt de 5008 SUV niet alleen voor rijplezier, maar is hij ook perfect manoeuvreerbaar in de stad met een draaicirkel tussen stoepranden van slechts 11,2 meter.