NEW CITROËN Ë-BERLINGO

NEW CITROËN Ë-BERLINGO

Citroën verrijkt de beroemde veelzijdigheid van de pionier onder de ludospaces met een elektrische versie om tegmoet te komen aan al je verwachtingen.

• Liefhebbers van een actief leven vinden in de new Citroën ë-Berlingo een partner die zowel praktisch als veelzijdig is. Ideaal om al hun vrijetijd mee te beleven, en met het bijkomende comfort van zijn elektrische motor.

• De elektrische versie van de Berlingo biedt de zachtheid en rust van een elektrische motor, met een rijbereik tot 280 km (de homogatie van deze waarde is gaande volgens de WLTP-cyclus).

• Hij biedt al de gekende functionaliteit van de Berlingo, zonder compromis, en past zich aan ieders behoefte aan met een ruim interieur, modulariteit en gebruiksgemak. ë-Berlingo is beschikbaar in 2 lengtes met plaats voor tot 7 personen. Hij behoudt de ruimte aan boord, de 3 onafhankelijke achterzetels, het multifunctionele Modutop® paviljoen en de opengaande achterruit.

• ë-Berlingo maakt rijden makkelijker met zijn head-up dislay en zijn nieuwe 10" HD-scherm dat alle informatie weergeeft die nuttig is voor de bestuurder en zijn passagiers.

New Citroën ë-Berlingo verschijnt in de concessies tijdens het tweede semester van 2021.