NEW CITROËN C3 AIRCROSS

NEW CITROËN C3 AIRCROSS

New Citroën C3 Aircross wint vandaag aan maturiteit. Zonder zijn eigenheid te verliezen, stijgt hij vandaag in gamma en bevestigt zijn karakter met een nieuwe expressie vooraan, nieuwe decoraties en meer comfort aan boord.

Een SUV met een uitgesproken karakter: hij behoudt zijn silhouet, zijn hoogte op de weg en zijn beschermingen, en verandert zijn persoonlijkheid met een volledig herziene voorzijde die meer status en karakter biedt. Een nog altijd even veelzijdige SUV, die alle wegen blijft aankunnen dankzij de functies Grip Control en Hill Descent Assist.

Een comfortabele SUV voor een actief leven: hij behoudt zijn referentie in moduleerbaarheid, gebruiksgemak en luminositeit, en vergroot zijn ervaring met comfort aan boord dankzij de introductie van Advanced Comfort-zetels, die voor het eerst opdoken in C4 Cactus en C5 Aircross.

Een makkelijke SUV: New C3 Aircross vereenvoudigt het dagelijkse leven met een groter nieuw touch screen van 9", nieuwe opbergmogelijkheden die geïntegreerd zijn in een nieuw centraal dashboard, 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen zoals het head-up display in kleur of de achteruitrijcamera met Top Rear Vision.

Nieuwe C3 Aircross verschijnt in de concessies vanaf juni 2021.